Eniggaburren 4-6
8711 HP Workum
06 55 331 556
info@vannetten.nl

Cementtegels kopen

Wanneer u een nieuwe vloer voor uw woning gaat uitzoeken dan kunt u kiezen uit verschillende opties. Hout, tapijt, kurk, of tegels. En als u kiest voor tegels dan zijn er weer diverse opties. Enkele tientallen jaren geleden kozen veel mensen voor plavuizen tegels. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Zo kunt u overwegen om voor uw vloer cementtegels te kopen. Cement is een zeer degelijk en slijtvast materiaal. En als u misschien denkt dat cement alleen in saai grijs te leveren is dan vergist u zich.

Breng sfeer in uw interieur met cementtegels

U kunt kiezen uit vele kleuren en patronen als u kiest voor het kopen van cementtegels voor uw vloer. Dit varieert van een rustige effen kleur tot een opvallend motief dat meteen in het oog springt. Het hangt uiteraard volledig van uw persoonlijke smaak af waar u voor kiest. Cementtegels leggen is op zich net moeilijk, maar uiteraard kunt u een beroep doen op de deskundigheid van Tegelzetbedrijf Van Netten om de vloer vakkundig voor u te leggen als u hier zelf geen mogelijkheid voor heeft. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden en plannen het leggen van de vloer voor u in als u daar gebruik van wenst te maken.

Vraag een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe vloer

Overweegt u een vloer te kopen van cement tegels voor uw woning? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan. U kunt een keuze maken uit diverse soorten cementtegels en wij zorgen ervoor dat u een passend aanbod krijgt. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 06 - 55 331 556. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar ons adres info@vannetten.nl.

Keramische vloerenBadkamer verbouwen? Klik hier!Offerte aanvragen
Nieuws

Openingstijden:

Door de weeks graag op afspraak 06-55331556

Donderdag koopavond van 19.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

facebook projecten