Eniggaburren 4-6
8711 HP Workum
06 55 331 556
info@vannetten.nl

Badkamer renoveren Friesland

Gaat u uw badkamer renoveren in Friesland? Dan is het zeker aan te raden een specialist in te schakelen die de klus op juiste wijze kan klaren. Zo hoeft u niet alles zelf te regelen en te monteren. Robert van Netten in Friesland is specialist in tegels en sanitair, en helpt u graag als u uw badkamer gaat renoveren.

Kies voor kwaliteit als u uw badkamer gaat renoveren in Friesland

Als u uw badkamer gaat renoveren kunt u de volledige klus onderbrengen Robert van Netten in Friesland. Robert van Netten kan u adviseren over de mogelijkheden en materialen. Samen kijken we naar wat bij u past. Vervolgens zetten we de tegels en monteren we het sanitair. We werken alleen met topmerken, dus u kunt altijd rekenen op topkwaliteit.


Robert van Netten in Friesland adviseert u over de tegels voor uw badkamer

De sfeer in uw badkamer wordt grotendeels bepaald door de tegels. Niet geheel onbelangrijk als u gaat renoveren. Als tegelspecialist bent u aan het goede adres bij Robert van Netten In Friesland. Wij kunnen verschillende type tegels leveren:

 • Vloertegels
  Vloertegels moeten bestand zijn tegen hoge belasting. Onze vloertegels zijn stuk voor stuk sterk, duurzaam en van topkwaliteit.  
 • Wandtegels
  Ook wandtegels moeten tegen een stootje kunnen. Naast sterk zijn onze wandtegels makkelijk te onderhouden en net als onze vloertegels zijn ze duurzaam.
 • Mozaïektegels
  Mozaïektegels zijn verkrijgbaar in alle kleuren, vormen en maten. Wat u ook kiest, dit type tegel geeft uw badkamer een unieke uitstraling.
 • Cementtegels
  Cementtegels staan bekend om hun patronen. Dit geeft uw badkamer een klassieke uitstraling. Cementtegels zijn echter ook verkrijgbaar zonder patroon.
Keramische vloerenBadkamer verbouwen? Klik hier!Offerte aanvragen
Nieuws

Openingstijden:

Door de weeks graag op afspraak 06-55331556

Donderdag koopavond van 19.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

facebook projecten