Eniggaburren 4-6
8711 HP Workum
06 55 331 556
info@vannetten.nl

Badkamer verbouwen Friesland

Als u uw badkamer wilt verbouwen in Friesland, moet u zich zeker laten informeren door Robert van Netten. Als specialist in tegels en sanitair, ondersteunen we u graag in de complete badkamer verbouwing!

Service en kwaliteit in Friesland bij het verbouwen van uw badkamer

Als u uw badkamer laat verbouwen is het prettig alle onderdelen onder te kunnen brengen bij één partij. Een partij die overal verstand van heeft. Robert van Netten in Friesland is uw partner in deze. Wij leveren en monteren het sanitair, en leveren en zetten de tegels. Dit stemmen we uiteraard perfect op elkaar af.
 
Om de beste kwaliteit te kunnen leveren, werken we alleen met topmerken zoals Duravit, Villeroy & Boch, Sphinx, Geberit, Novellini, Venlo, Wisa, Borma, Dornbracht en vele anderen. We willen dat u jaren kunt genieten van uw badkamer!

Tegels zijn bepalend voor het uiterlijk als u de badkamer gaat verbouwen

Tegels zijn bepalend voor het uiterlijk en de sfeer van de badkamer. Het kiezen van tegels is dan ook een belangrijk onderdeel als u uw badkamer gaat verbouwen. Robert van Netten in Friesland levert als tegelspecialist de wereld aan tegels, bestaande uit de volgende typen:

  • Vloertegels
  • Wandtegels
  • Mozaïektegels
  • Cementtegels
  • Natuursteen

Al onze tegels zijn bestand tegen hoge belasting, zijn duurzaam, makkelijk te onderhouden en makkelijk schoon te houden. Oftewel, tegels van topkwaliteit!

Wilt u meer weten over wat Robert van Netten voor u kan betekenen als u uw badkamer gaat verbouwen? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Friesland, we informeren u graag!
 

Keramische vloerenBadkamer verbouwen? Klik hier!Offerte aanvragen
Nieuws

Openingstijden:

Door de weeks graag op afspraak 06-55331556

Donderdag koopavond van 19.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

facebook projecten