Eniggaburren 4-6
8711 HP Workum
06 55 331 556
info@vannetten.nl

Cementtegels

Cementtegels is misschien niet het eerste waar u aan denkt als u op zoek gaat naar een nieuwe vloer voor uw woning of kantoorruimte. Misschien denkt u eerder aan een meer traditionele vloerbedekking, maar vergis u niet: cementtegels hebben veel voordelen. En het is ook zeker niet ‘nieuw’ dat ze worden gebruikt om de vloeren in woningen en kantoren mee te beleggen, want dit gebeurde ook al vele tientallen jaren geleden.

Keuze uit vele kleuren en patronen

Als u besluit om voor uw vloeren cementtegels te gebruiken dan heeft u de keuze uit verschillende opties. Bij Van Netten vindt u cementtegels in Franse, Marokkaanse, Spaanse en Portugese stijl. U kunt vervolgens een keuze maken uit diverse kleuren en patronen. Hierdoor kunt u een vloer van cementtegels uitkiezen die prefect past bij uw smaak en de stijl van de inrichting van de ruimte waarvoor u ze wilt gebruiken.

De voordelen van cementtegels

Cementtegels hebben veel voordelen. Om er een aantal te noemen:
•    Cementtegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen
•    Cementtegels zijn onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te maken
•    Cementtegels gaan vele jaren mee
•    Cementtegels zijn geschikt voor vrijwel iedere ruimte in een woning of kantoor


 

Wilt u ook zo’n mooie vloer van cementtegels?

Laat u inspireren door het ruime aanbod dat u op onze website kunt bekijken. Bent u overtuigd en wilt u ook zo’n mooie en praktische vloer van cementtegels? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Van Netten Tegelzetbedrijf staat garant voor levering  van goede kwaliteit  en vakwerk.

Keramische vloerenBadkamer verbouwen? Klik hier!Offerte aanvragen
Nieuws

Openingstijden:

Door de weeks graag op afspraak 06-55331556

Donderdag koopavond van 19.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

facebook projecten