Eniggaburren 4-6
8711 HP Workum
06 55 331 556
info@vannetten.nl

Keramische vloeren Leeuwarden

Heeft u interesse in keramische vloeren in Leeuwarden? Dan kunt u eens nader kennis maken met Tegelzetbedrijf R.J. van Netten. Wij zijn gevestigd in de plaats Workum en zijn zeer goed bereikbaar vanuit Leeuwarden. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van de meest uiteenlopende keramische vloeren, welke wij in Leeuwarden kunnen leveren. Of u nu houdt van een klassieke, romantische, landelijke of moderne stijl; bij ons kunt u altijd een keramische vloer vinden die perfect bij u past.

Wij leggen de keramische vloeren in Leeuwarden

Als u bij ons nieuwe keramische vloeren voor in Leeuwarden heeft aangeschaft, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het professioneel leggen van de vloeren in uw woning of bedrijfspand. Wij zijn een ervaren onderneming met een zeer complete dienstverlening. Wij kunnen de aangekochte keramische vloeren in Leeuwarden voor u komen leggen. Hierbij gaan wij uit van uw wensen, zodat er gegarandeerd wordt gezorgd voor een eindresultaat naar wens. Onze vakmensen leggen de keramische vloeren op professionele wijze in Leeuwarden, zodat u jarenlang kunt genieten van prachtige vloeren.

Neem contact met ons op

Wilt u keramische vloeren in Leeuwarden laten leggen? Wij nodigen u uit om eerst eens een bezoek te brengen aan onze showroom. Deze is te vinden in het nabijgelegen Workum, aan de Eniggaburren 4-6. Hier krijgt u een goed idee van de mogelijkheden en kunnen wij u optimaal adviseren op basis van uw wensen en eisen. Wilt u meer informatie? U kunt altijd even bellen naar 06 - 55 331 556 of mailen naar info@vannetten.nl.

Keramische vloerenBadkamer verbouwen? Klik hier!Offerte aanvragen
Nieuws

Openingstijden:

Door de weeks graag op afspraak 06-55331556

Donderdag koopavond van 19.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

facebook projecten