Eniggaburren 4-6
8711 HP Workum
06 55 331 556
info@vannetten.nl

Natuursteentegels Friesland

Tegels kunnen in veel verschijningen voorkomen. Natuursteentegels Friesland zijn bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een keuken. U kunt kiezen uit diverse uitvoeringen zodat u de betegelde wand geheel naar uw smaak kunt laten uitvoeren. Een tegelwand zetten is vakwerk dat u bij voorkeur laat uitvoeren door een vakman. Zo’n vakman vindt u bij Van Netten. Wij hebben ruime ervaring met het aanbrengen van tegelwerk in allerlei situaties. Het plaatsen van natuursteentegels is één van onze specialiteiten. 

Kies voor de mooiste natuursteentegels Friesland

Natuursteentegels Friesland kunnen in diverse situaties worden toegepast. U kunt onder andere denken aan bepaalde bedrijfsruimtes waarvan de wanden moeten worden betegeld. Natuursteentegels zijn bij uitstek geschikt voor ruimtes waar het vochtig kan worden zoals een werkruimte waar voedsel wordt bereid, een kelderruimte of een badkamer. Omdat natuursteen zeer onderhoudsvriendelijk is en zeer lang meegaat is een wand van natuursteentegels een prima investering. U kunt de natuursteentegels Friesland simpelweg met een vochtige doek afnemen om ze te reinigen.

Vraag direct een offerte aan voor uw wand van natuursteentegels

Wilt u ook een ruimte of een wand in en ruimte laten voorzien van natuursteentegels Friesland, vraag dan direct een offerte aan bij Van Netten. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06 – 55 331 556. Wilt u een offerte aanvragen dan kan dat ook via ons e-mailadres info@vannetten.nl. Wij zorgen er dan voor dat u zo spoedig mogelijk een passend aanbod van ons ontvangt. Wilt u meer informatie over natuursteentegels of één van onze andere producten? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Keramische vloerenBadkamer verbouwen? Klik hier!Offerte aanvragen
Nieuws

Openingstijden:

Door de weeks graag op afspraak 06-55331556

Donderdag koopavond van 19.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

facebook projecten