Eniggaburren 4-6
8711 HP Workum
06 55 331 556
info@vannetten.nl

Tegelzetbedrijf Workum

Voor een tegelzetbedrijf in Workum gaat u naar tegelzetbedrijf R.J. van Netten. Met jarenlange ervaring in het vakkundig zetten van tegels bent u bij dit tegelzetbedrijf in Workum op de juiste plek voor de aanschaf en het professioneel laten plaatsen van tegels. Er is een groot assortiment beschikbaar van verschillende keramische tegels en natuursteentegels zoals leisteen, marmer, graniet en hardsteen. Allen van hoogwaardige en duurzame kwaliteit.

Tegelzetbedrijf Workum biedt een grote variëteit in tegels

Of u nu voor een vloer, uw badkamer, keuken of andere plek in het huis nieuwe tegels zoekt, bij het tegelzetbedrijf in Workum vindt u de perfecte tegels, bijpassend voor iedere stijl en inrichting. De verschillende soorten tegels zijn van uitstekende kwaliteit, gemakkelijk te onderhouden en kunnen een hoge belasting dragen. Als tegelhandel is er een groot assortiment verkrijgbaar in:

  • Vloertegels
  • Wandtegels
  • Mozaïek tegels
  • Cementtegels

Ieder soort tegel is in vele uitvoeringen beschikbaar, of het nu gaat om een klassieke of moderne inrichting, kleurrijke of strakke inrichting. Het tegelzetbedrijf in Workum biedt vele soorten tegels,  welke tegen een scherpe prijs worden geleverd. Ook voor goede service gaat u naar tegelzetbedrijf R.J. Van Netten in Workum. Afspraken qua levering over datum en tijd worden bij het tegelzetbedrijf in Workum altijd nagekomen.

Uw tegelzetbedrijf Workum voor tegels en sanitair

Wanneer u uw badkamer of toilet gaat voorzien van nieuwe tegels kunt u ook bij Tegelzetbedrijf R.J. Van Netten terecht voor nieuw sanitair. Wij bieden kranen, baden, douchegarnituur en toiletten van diverse kwaliteitsmerken zoals Duravit, Villeroy & Boch, Sphinx en Geberit. De levering van tegels en sanitair worden op elkaar afgestemd wat bijdraagt aan het gemak van de realisatie van uw nieuwe toilet of badkamer. Zo kunnen wij u van dienst zijn bij een volledige aanpassing van u toilet of badkamer. U gaat naar het tegelzetbedrijf in Workum voor professioneel tegelwerk en professioneel resultaat.

Keramische vloerenBadkamer verbouwen? Klik hier!Offerte aanvragen
Nieuws

Openingstijden:

Door de weeks graag op afspraak 06-55331556

Donderdag koopavond van 19.00 tot 21.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

facebook projecten